perjantai 6. marraskuuta 2015

Hevoskanava: Hevostiimi


Itse voitin kesä kuvakilpailussa itselleni kuukaudeksi kultatason jäsenyyden hevostiimi kanavalle joka on minulle ihan vieras juttu.
 Tässä on heidän sivuilta hieman tietoa mikä tämä on:
 1. Pronssitaso sisältää paljon perustietoa hevosista ja viikoittain uutta materiaalia. Käymme läpi ratsastuksen ja hevosen hoidon perusteita videoiden ja teoriaohjeiden kanssa alkeisratsastuksesta jatkotasolle, kouluratsastusta sekä esteiden alkeita. Lisäksi on artikkeleita mm. turvallisuudesta, hevosen käyttäytymisestä ja ratsastajan varusteista. Foorumilla on kilpailuja, voit kysyä ammattilaisilta mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja keskustella muiden hevosharrastajien kanssa.Tämä taso soveltuu mm. hevosista kiinnostuneille, ratsastusta harrastaville, ratsastuskoulun alkeis-jatkokurssilaisille ja ratsastavan lapsen vanhemmille.
  Hopeatasolle  tulee viikoittain uusia treenivideoita. Ratsastustreenejä on tekemässä useita huipputason ammattivalmentajia ja niitä löytyy koulu-, este- ja kenttäratsastuksesta. Lisäksi perehdymme enemmän hevosen hoitoon ja ruokintaan, sekä ratsastajan ja hevosen varusteisiin. Foorumilla voit kysyä ammattilaisilta mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja keskustella muiden hevosharrastajien kanssa. Lisäksi foorumilla on viikkotehtäviä, kilpailuja ja äänestyksiä.
  Tämä taso soveltuu mm. hevosen omistajille, aktiiviharrastajille, hevosen ostoa suunnittelevalle ja tavoitteellisemmalle harrastajalle. Hopeataso sisältää myös pronssitason.
  Kultatasolla on oma NettiTV, jossa mm. huippuratsastajien haastatteluja ja TalliTV eli talliesittelyitä. Kultatasolle tulee viikoittain uusia treenivideoita. Ratsastustreenejä on tekemässä useita huipputason ammattivalmentajia ja niitä löytyy koulu-, este- ja kenttäratsastuksesta. Lisäksi perehdymme enemmän kilparatsastukseen, hevosen hoitoon ja ruokintaan, eläinlääkintään sekä ratsastajan ja hevosen varusteisiin. Hevosalan yrittäjille on oma palsta, jonne kerätään tietoa ja tukea yrittäjyyteen, kuten vinkkejä tallin pitoon ja opetussuunnitelmia ratsastuskoululle. LiveTV lanseerataan vuoden 2014 keväällä ja sinne tulee livelähetyksiä tapahtumista ja kilpailuista. Foorumilla voit kysyä ammattilaisilta mieltäsi askarruttavia kysymyksiä ja keskustella muiden hevosharrastajien kanssa. Lisäksi foorumilla on viikkotehtäviä, kilpailuja ja äänestyksiä.
  Tämä taso soveltuu mm. vannoutuneelle harrastajille, kilparatsastajille ja hevosalan yrittäjille. Kultataso sisältää myös hopea- ja pronssitason.
 2. Millä selaimilla ja käyttöjärjestelmillä Hevostiimi toimii?
  Palvelu toimii kaikilla yleisimmillä käyttöjärjestelmillä, selaimilla ja niiden versioilla. Parhaimman käyttökokemuksen saat käyttämällä uusinta versiota Firefox-, Internet Explorer-, Safari-, Opera- tai Chrome-selaimesta.
 3. Näkyykö Hevostiimin sisältö mobiililiittymissä (iPad ja vastaavat)?
  Pääsääntöisesti kyllä. Voitkin katsoa vaikkapa treeniohjeet tallilla kännykästäsi!
 4. Näkyykö foorumilla kirjoittaessa omat tietoni?
  Foorumilla kirjoittaessa näkyy vain nimimerkki tai valitsemasi nimi (esim. pelkkä etunimi). Nimimerkin voit valita profiili kohdassa, Omat tiedot alta (sivun yläreuna). Foorumi näkyy vain jäsenille.
 5. Mitä tarkoittaa että ammattilaiset vastaavat kysymyksiin?
  Foorumilla voit esittää erilaisia kysymyksiä, Hevostiimin asiantuntijat vastaavat kysymyksiisi. Meillä on asiantuntijoina kaikkien ratsastuslajien kilparatsastajia,  ratsastuksenopettajia, valmentajia, eläinlääkäreitä, tallin pitäjiä ja hevosten hoitajia.
 6. Miten LiveTV lähetys toimii?
  LiveTV lähetyksen linkki tulee Hevostiimi-palvelun etusivulle ennen livelähetyksen alkua. Livelähetystä varten sinun täytyy päivittää tietokoneeseesi ilmainen Adobe Flash Player. Livelähetykset toimivat parhaiten tietokoneelta. Jos livelähetys ei lähde play-näppäimestä (alhaalla vasemmalla) liikkeelle päivitä sivu F5 näppäimellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti