perjantai 16. lokakuuta 2015

Kouluratsastajalle suunattu liike: Just Dressage          

Liikkeen esittely teksti netissä:

Just Dressage syntyi vuosien mietinnän ja suunnittelun tuloksena kesällä 2014.
Itsekin kouluratsastuksen harrastajina olimme turhautuneita ostostilanteisiin joissa henkilökunta ei osaa neuvoa esim. sopivan rehun valinnassa, tai tilanteisiin joissa kahlattiin kymmenessä eri verkkokaupassa jotta sai kasaan kaikki ne tuotteet mitä sillä hetkellä tarvitsi. Haluamme tarjota yhden katon alta tarkan valikoiman tuotteita yhdelle yleisölle; kouluratsastuksen harrastajille hevosineen. Emme yritäkään tarjota koko valtavan hevosharrastuskentän kattavaa valikoimaa, vaan keskitymme siihen, mikä on meille kaikkein eniten sydäntä lähellä; kouluratsastukseen. Siihen ratsastuksen lajiin, johon kaikki muukin ratsastus perustuu. Uskomme vahvasti, että kun me suhtaudumme asiaamme intohimolla, se myös näkyy ja välittyy asiakkaalle. Haluamme tarjota Sinulle asiakkaana juuri ne tuotteet, joita etsit ja tarvitset! Olemme apunasi valitsemassa oikeaa rehua tai lisäravinnetta, sopivia kuolaimia, istuvia suojia, tai selvitämme kanssasi miksi hevosellasi tuntuvat loimet aina hiertävän, ja mietimme vaihtoehtoja. Yhteistyökumppaniverkostomme on laaja, ja kasvaa jatkuvasti; emme pyrikään pitämään kaikilta merkeiltä kaikkia mahdollisia tuotteita varastossa, vaan pyrimme etsimään oikean tuotteen juuri Sinulle. Näin pystymme tarjoamaan yhden katon alta kattavan valikoiman tuotteita.

Olemme pieni perheyritys, ja haluamme että verkkokauppamme palvelee kouluratsastusväkeä mahdollisimman hyvin. Jos havaitset sivuilla jotakin erikoista, tai jokin asia ei toimi kuten haluaisit, kerro siitä meille! Haluamme taata mukavan ja miellyttävän ostoskäynnin, niin verkossa kuin paikan päällä showroomissa. 
Haluamme tuotevalikoimallamme tarjota etenkin ratkaisuja, jotka tähtäävät hevosen ja ratsastajan hyvinvointiin. Etsimme merkkejä, jotka tarjoavat joko hyväksi havaittuja perinteisiä ratkaisuja (kaikkea ei tarvitse keksiä uudelleen), mutta myöskin merkkejä, jotka jatkuvasti kehittävät ja testaavat tuotteitaan tarjotakseen jotain uutta ratkaisua kenties vielä ratkaisemattomaan ongelmaan. Anatomisesti muotoiltuja suojia, loimia jotka istuvat eivätkä hankaa korkeasäkäistäkään, kuolaimia jotka asettuvat suuhun paremmin suoden hevoselle helpomman tavan vastaanottaa ohjasapuja jne. Ratsastamme, valmentaudumme, kisaamme, kävelytämme, hoidamme, syötämme ja rakastamme hevosia, joka päivä, ja siten testaamme jatkuvasti tuotteitamme käytännössä.
Haluamme tarjota tuotteita joita voimme rehellisesti suositella, ja joita itsekin valitsemme käyttää niiden ominaisuuksien ja laadun takia.

Tuotevalikoimamme kasvaa jatkuvasti, tällä hetkellä verkkokaupan valikoimakin on vasta pintaraapaisu siitä, mitä se tulee olemaan. Ja lisäksi keväällä 2015 on luvassa vielä useiden uusien merkkien paljastukset! Ja jos valikoimastamme puuttuu jokin toivomasi merkki tai tuote, ota meihin yhteyttä ja katsotaan mitä voisimme asialle tehdä. 
Toivotamme Teidät lämpimästi tervetulleiksi asiakkaiksemme, niin verkkokauppaan kuin henkilökohtaisesti showroomiimme Espooseen! 
At the end of the day, it’s Just Dressage. 

www.just-dressage.fi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti